Lillesand Båtpleie AS

Om oss

Vi kan båtpleie!

Lillesand Båtpleie AS ble etablert i november 2020 og innehar over 15 års erfaring innenfor det meste av båtpleie. Hos oss står mannskapet klare til å ta imot din båt! 

Vi tilbyr det meste innen båtpleie, som f.eks.  henting / levering av båt, lagre båt innendørs, innvendig og utvendig vask, innvendig og utvendig polering, vedlikehold av treverk, bunnsmøring, rubbing, utleie av båt, reparasjoner, motorservice og annet vedlikehold av båt som kunden måtte ha behov for.

Bedriftens mål og visjoner er å kunne tilby profesjonell, sikker og miljøvennlig båtpleie til alle typer båtkunder, der kundene kan være trygge på at båten får akkurat den pleien som båten trenger. Vi ønsker å samarbeide med alle aktører i båtbransjen slik at båten du eier får riktig behandling i forhold til motorservice og annen behandlig utover den normale båtpleien. Vi ønsker rett og slett å tilby det beste!

Lillesand Båtpleie AS ønsker å tilby båtpleie til Lillesand, Birkeland, Kristiansand, Grimstad, Arendal, og hele Sørlandet. 

Ta gjerne kontakt med oss angående din båts behov, og vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud – og ikke minst en hyggelig prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle